Power workshop Effectief omgaan met veranderingen

Als je kunt leren omgaan met veranderingen, verklein je het risico op angst en depressie. Je relaties zullen bloeien en je lichaam zal gezonder aanvoelen. Maar als je niet tegen verandering kunt, kan slechts een kleine hoeveelheid stress je overweldigd voelen door het leven. Je kunt ook moeite hebben om de doelen die je voor jezelf hebt vast te stellen en te bereiken.


Door te reflecteren op de uitdagingen en knelpunten uit jouw dagelijks leven word je je ervan bewust wat je zelf eraan kunt doen om de situatie te veranderen en hoe je met stress kunt omgaan. Je laat je leiden door je behoeftes waardoor je je sterker en positiever voelt en dit ook uitstraalt naar je omgeving.

Tijdens deze workshop leer je hoe je een wendbare mindset ontwikkelt. Je ziet nieuwe uitdagende situaties als een manier om te kunnen verbereren en groeien. Je weet wat je zelf kunt doen om een situatie te verbeteren of beinvloeden op een


Doelgroep

Iedereen die moeite heeft met veranderingen zowel prive als zakelijk en het moeilijk vindt om hierin keuzes te maken.

Wat bereik je na deze workshop

  • Je hebt het vermogen om persoonlijke crisissen goed het hoofd te kunnen bieden en er relatief snel weer van te herstellen.
  • Je omarmt uitdagende taken en situaties en ervaart fouten maken als een leermoment door van je fouten te leren en je prestaties te verbeteren.
  • Je staat zelfverzekerder en krachter in het leven en kunt jouw eigen grenzen beter bewaken en aangeven.


Programma onderdelen

- Inzicht in je eigen gedrag en handelen

- Visie op je toekomst en je omgeving

- Omgaan met keuzes en dilemma's

- Ingesleten, ineffectieve patronen doorbreken en effectiever gaan denken en doen.

- Lichamelijke en geestelijke balans

- Positief leren denken en doen

- Oefenen in aanvaarding en acceptatie

- Nieuw levensverhaal

- Mindfulness wandeling

- Persoonlijk actieplan


Persoonlijke actieplan

Het programma start met een kennismakingsgesprek. Dit kan telefonisch of via Zoom. In dit gesprek kom je tot concrete ontwikkeldoelen en krijg je een beeld van hoe het programma kan bijdragen aan je persoonlijke ontwikkeling en het realiseren van je doelen.

De workshop wordt afgesloten met een persoonlijk actieplan.

Het vervolgtraject

Het vervolgtraject kan online via bijvoorbeeld Skype of Zoom, afhankelijk van je wensen en op aanvraag. Tijdens dit gesprek gaan we kijken welke aansturing je nog nodig hebt voor het bereiken van jouw persoonlijke doel, gewenst verandering of gedrag. Het gesprek duurt 30 minuten en mag worden aangevraagd binnen 6 maanden na afloop van de workshop.


Trainer


Wiemela Mangroo is trainer en gedragscoach op individueel en groepsniveau. Als coach begrijpt ze hoe de mens werkt van nature en kan dat op maat toepassen op jou als individu.

De stijl van Wiemela is inspirerend, nuchter en no-nonsense mét gevoel voor humor en flair. Dit enthousiasme slaat over op de deelnemers en leidt tot een optimale inzet en een optimaal resultaat. Wil je meer weten? Ga dan naar de pagina Trainer.

Vragen

Heb je vragen over deze workshop? Neem contact met haar op via 06- 38 50 59 38 of info@powerfulbreaks.nl.

Praktische informatie

Startdatum & tijden
18 juni 2022

09.30 - 17.00 uur

Startdatum & tijden
13 augustus 2022 (Soest)
09.30 - 17.00 uur

Duur
1 dag

Locatie

Fletcher Hotel Het Witte Huis in Soest


Deelnamekosten

€ 325,- p.p. incl btw

Dit is voor een hele dag training, persoonlijke intakegesprek, voorbereiding, opdrachten, training op locatie, koffie, thee, lunch, hapjes en drankjes.

Mindfulnesswandeling met opdrachten.

Plus online coaching van 30 minuten na afloop van de trainingsdag en begeleiding bij persoonlijk actieplan.

Minimum deelnemer: 6

Maximum deelnemers: 15