Wat zeggen anderen over Powerful Breaks

Dune uit Oss (25)

Vandaag heb ik een hele interessante workshop van Powerful Breaks mogen volgen. Het was een interactieve sessie waarbij je stilstaat bij je dagelijkse activiteiten en gaat nadenken over wat jou daadwerkelijk energie geeft in het leven, of wat juist helemaal niet.

Wiemela straalt zelf veel rust uit en dit merk je ook in de manier waarop zij de workshop geeft. Tijdens de workshop blijft zij doorvragen en laat ze zien hoe je negatieve energie omzet in positieve energie. De workshops van Powerful Breaks zijn een èchte aanrader als je even helemaal tot jezelf wil komen en erachter wil komen waar jij daadwerkelijk energie van krijgt en hoe je positiever in het leven kan staan!

Monique uit Rosmalen (53)

De workshop van Powerful Breaks komt ECHT binnen. Het gaf mij een geweldige trigger om mijn sterkte te gebruiken bij een negatieve activiteit. Wiemela gaat diep naar de kern en geeft direct passend en wijs advies. Ook de meditatie oefening deed mij goed. Het voelde heel fijn. De trainer is ook erg ervaren en straalt positieve energie uit. Ik ga dit zeker vaker doen. Ik raad iedereen aan om even tijd voor jezelf te nemen en dieper naar je ware ik te gaan. Dankjewel Powerful Breaks!  

Karan uit Bunschoten (36)

Ik heb de professionele begeleiding van Wiemela als erg prettig ervaren. Ze is scherp en stelt de goede vragen om je anders naar zaken te laten kijken. Door haar heb ik kennis gemaakt met mindfulness, wat voor mij als rationeel persoon in eerste instantie iets was wat buiten mijn ‘comfort zone’ lag. Hier heb ik veel baat bij gehad. Ook de praktische aanpak. Super goede oefeningen!  

Karin uit Den Haag (56)

Interessante en boeiende workshop gevolgd bij Powerful Breaks. Bijzonder enthousiaste begeleidster. Goed om mij weer bewust te worden van bepaalde eigenschappen en wat dat met mij doet.

Sander uit Leidschendam (32)

Wiemela weet een sfeer te creëren van vertrouwen, openheid en veiligheid. Zij nodigt je uit om dieper in jezelf te kijken door het stellen van de juiste vragen. Ook houdt ze het overzicht en begeleidt ze je naar je eigen antwoorden! Ik heb Wiemela ervaren als een authentiek persoon met een warm betrokken hart, een fijne dosis humor en een flinke portie professionaliteit. Lieve Wiemela bedankt voor deze mooie ervaring. Ik heb er veel aan gehad!

Louise uit Zoetermeer (38)

De workshop Eerlijk naar jezelf kijken was heel inspirerend en hebben mij veel nieuwe inzichten gegeven. Ik zat lang vast in mijn comfortzone en durfde daar niet uit te komen. Sinds ik bij Wiemela ben geweest heb ik de afgelopen tijd veel bereikt en geleerd. Door samen doelen te stellen, dingen uit te proberen en mij de juiste vragen te stellen heb ik meer zelfvertrouwen gekregen. Ook voelde ik me meteen op mijn gemak bij haar. Ze heeft met geleerd kleine stappen te zetten en dingen niet te overhaasten. Ik heb nu de juiste tools om nieuwe uitdagingen aan te durven gaan