Welkom. Mijn naam is Wiemela Mangroo

Ik ben actief als trainer, coach en sparringpartner, met als focus gedragsverandering en het optimaal benutten van jouw persoonlijke talenten en kwaliteiten. Mijn kwaliteit is mensen met elkaar verbinden, anderen in beweging krijgen en doelgericht werken.

Sinds augustus 2021 ben ik gestart met Powerful Breaks, omdat ik anderen wil begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling. Ik ben een coach met veranderkracht die anderen in staat stelt om verder te komen vanuit eigen kracht en talent.


Opleiding en ervaring

In het afgelopen 28 jaar heb ik bij verschillende bedrijven gewerkt zoals KPMG, Ernst & Young, Shell, Nutricia, Stichting Lezen en Schrijven, Mexx International en Secretary Plus.

In mijn huidige werk bij de ondernemersvereniging evofenedex ben ik verantwoordelijk voor product innovatie en ontwikkeling voor internationaal ondernemende bedrijven. Daarnaast ben ik community manager van twee netwerkgroepen.

In de loop der jaren heb de volgende studies gevolgd:

  • Positieve Psychologie
  • Coachen van gedragsverandering
  • Intuïtieve Ontwikkeling
  • Communicatie en marketing
  • Trainingstechnieken en instrumenten
  • Didactische vaardigheden

Sinds 2013 ben ik een gecertificeerd Reiki Master en heb ik ook Zen-meditatie cursus gedaan.


Interesses en vrije tijd

In mijn vrije tijd reis ik graag, zowel verre reizen als stedentrips. Daarnaast sport ik regelmatig en houd ik van wandelen in de natuur, maar zoek ook graag de drukte op van het Haagse stadsleven.

Ik ben met name geïnteresseerd in Oosterse filosofie waarbij aandacht voor het eigen innerlijk belangrijk is alsook je open te kunnen stellen voor medemens en wereld.


Meer weten?

Neem dan gerust contact met mij op via het telefoonnummer 06-38 50 59 38 of stuur een mail naar info@powerfulbreaks.nl.

Volg mij ook via Social Media.

Facebook | Linkedin | Instagram

"Go forward in life with a twinkle in your eye and a smile on your face, but with great purpose in the heart"