Samen gaan we aan de slag met jouw persoonlijke doelen!

Wil je concreet aan de slag met thema’s rondom persoonlijk ontwikkeling? Of heb je een andere vraag op het gebied van jouw persoonlijke visie, ambities, assertiviteit of zelfvertrouwen?

Mijn naam is Wiemela Mangroo. Als coach en sparringpartner geef ik geen antwoorden. In plaats daarvan stel ik je krachtige vragen om jou vooruit te helpen, omgaan met uitdagingen en te groeien als mens.

Door mijn opleiding Coachen van Gedragsverandering beheers ik de juiste kennis en technieken om jou te helpen in het effectief doorbreken van ineffectieve gewoontepatronen van denken, voelen en doen en het effectief omgaan met veranderingen.

Vanuit de Positieve Psychologie onderzoek ik waar jouw krachten en sterktes liggen en hoe we deze optimaal kunnen inzetten bij het bereiken van jouw doelen.

Ik kan jou helpen door middel van individuele coachingsessies. Ook coach ik groepen en medewerkers op inspirerende locaties of binnen het bedrijf.

Ben je er klaar voor om samen aan de slag te gaan? Neem dan contact met mij op.
Je kan mij bereiken van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 18.00 uur via het telefoonnummer 06- 38 50 59 38 of stuur een mail naar info@powerfulbreaks.nl.

3 Krachtige coachingsessiesIn 3 krachtige coachingsessies krijg je begeleiding, inzichten en concrete handvatten waardoor je in staat bent om op eigen kracht jouw persoonlijke- en carrièredoelen te bereiken.


Dit doe ik met behulp van bruikbare theorieën, inzichten, modellen en oefeningen die gebaseerd zijn op het gedachtengoed van NLP (Neuro Linguïstisch Progammeren), Persoonlijkheidsstructuren van Otto Kernberg, The 7 Habits of Highly Effective People van Stephen R. Covey, Oplossingsgericht werken/coachen en de Sterktekantenbenadering vanuit de Positieve Psychologie.

De sessies zijn een combinatie van fysieke ontmoetingen en online sessies, zodat je zo min mogelijk hoeft te reizen en ook jouw tijd efficiënt kunt indelen.

Om de voortgang te bewaken is een sessie om de twee weken, maar als je liever een langere periode wil aanhouden is dat uiteraard in overleg mogelijk.

De sessies zijn als volgt opgebouwd:

Sessie 1 | Online of Fysiek | Duur: 1,5 uur

Tijdens deze sessie ga je je persoonlijke doelen formuleren en vaststellen. We maken een plan van aanpak maken hoe we deze gaan bereiken. Jouw gedrag, waarden en levensmissie worden in kaart gebracht.

Sessie 2 | Wandeling | Duur: 2 uur

Tijdens deze sessie krijg je inzicht in jouw ineffectieve gewoontepatronen van denken, voelen én doen. We gaan deze ombuigen naar effectieve gewoontepatronen en kijken welke overtuigingen jouw gaan helpen om jouw doel te bereiken en welke jou daarin beperken.

Sessie 3 | Fysiek | Duur: 2,5 uur

Tijdens deze sessie gaan we kijken naar jouw sterke kanten en vanuit daar werken we naar het bereiken van jouw persoonlijke doelen. Je krijgt meer zelfsturing. We gaan de puntjes op de i zetten en jouw gewenste doelen verwezenlijken.

Kennismakingsgesprek

Voor een persoonlijk kennismakingsgesprek neem gerust contact met mij op of stuur een mail naar info@powerfulbreaks.nl. Dan plannen we een afspraak in.

Ik zal tijdens dit gesprek proberen al jouw vragen zo helder en concreet mogelijk te beantwoorden.
Ook kijken we tijdens het gesprek of ik de juiste coach voor jou ben.


Losse sparringsessie

Wil je liever losse sessie(s), omdat je bijvoorbeeld behoefte hebt om met iemand te sparren? Zit je met vragen of je de juiste keuzes hebt gemaakt voor jezelf of op de goede weg zit in jouw carrière en levenspad? Dan kan ik jou door het stellen van de juiste vragen inzichten bieden die jou verder helpen in jouw persoonlijke groei.

Neem gerust contact met op, mail naar info@powerfulbreaks.nl of bel 06-38505938.


Tarieven voor particulieren

Kennismakingsgesprek: Gratis

3-daagse Krachtige coachingsessie van 6 uren:

375,- incl. btw

Losse sparringsessie fysiek of online: 65,- per uur incl. btw


Neem contact met mij op

Tarieven voor bedrijven of jouw werkgever betaald

Kennismakingsgesprek: Gratis

3-daagse Krachtige coachingsessie van 6 uren: 475,- incl btw per persoon

Maatwerk Bedrijf coaching per dagdeel 3,5 uur: 1.100,- groepsgrootte maximaal 15 personen exclusief btw en lesmateriaal.

Inclusief intakegesprek van 10 minuten met deelnemers

Per extra deelnemer 65,- excl btw

Follow-up / nazorg 30 minuten online: 35,- excl btw per deelnemer

Losse sparringsessie fysiek of online: 75,- per uur exclusief btw


Contactgegevens